Goood mooorning !

Har varit vaken sen halv 9. Det första jag gjorde var att ringa skatteverket och fråga varför jag inte fått min deklarations papper som jag nu ska få imorgon. Tur att dom gav mig lite mer tid för att hinna skicka in den också ! Sen ät jag frukost och kollade runt på bloggar..Nu ska jag in i duschen faktist.

Har skola kl 12.20. Vet inte om jag ska ta bilen dit eller åka buss...hmm...vi får se ;)

PUSSPUSS

så fucking trött!

Det gick bra i skolan idag. Direkt efteråt åkte jag hem till Sandra och hämtade upp henne. Vi handlade lite i centrum till vår lilla picknick och sen åkte vi till stranden. Det var jätte skönt väder, okej det blåste lite mer än igår men det var skönt ändå..Vi var där en liten stund sen åkte vi hem till henne och hängde där i typ 2 timmar eller så. Jag kom hem för kanske 40 minuter sen. Börjar bli lite små hungrig men ska nog dra och handla lite hem och sen göra mat. Funderar på om jag ska göra pasta med broccoli & ost sås ? How sounds that ?

Nu ska jag röra på mig till affären..magen kurrar och ropar efter mat ;)

puss puss  sexy babes!!!


Piña colada

Har pluggat klart nu. Jag snackade med Sandra okså. Hon övningskörde för första gången idag faktist, och tyckte det var skit kul. Jag förstår henne verkligen ! Jag kommer ihåg min tid när jag övningskörde hehe :) Vi snackade om att ha en mini picknick idag på stranden också. Det kommer bli jätte mysigt !

Dagens planer:
13.00 Skola
13.40 Hämta upp Sandra och dra till stranden.

Så, nu ska jag äta en sen frukost och sen börja göra mig i ordning.

Vi hörs!!!


Ny vecka ;)

Idag är det Måndag, och med det menas också en ny vecka..Jag har skola idag klockan 13, och efteråt kanske jag ska träffa Sandra för om det blir bra väder så ska vi nog ta en sväng till stranden och ha lite picknick ;) BUT vi får se...
Nu ska jag duscha och plugga lite..Måste ju skriva min engelska uppsats haha

Men vi hörs om en liten stund igen!
pusspusss

MER UPPDATERING

Fuck, jag suger på att uppdatera haha But anyway:

Idag kom jag hem igen från Ekerö..Det var så otroligt bra väder i helgen och det var så skönt att vara hemma hos pappa...Skönt att få leka lite med hunden också :p Jag kom hem vid 15 tiden och vid 16 tiden drog jag ut. Kom hem för en liten stund sen.

Nu ska jag sitta och plugga. Måste skriva en uppsats tills imorgon....engelska uppsats dessutom ! Ska bara läsa ett par bloggar först.

Vi hörs!
puss puss

UPPDATERING!

Kom precis på att det var länge sen jag uppdaterade i bloggen så här kommer en sammanfattning av senaste 2 dagarna:


Igår: Jag var bara hos Kajsa på hennes jobb i ca 2 timmar. Det var ju så jävla bra väder igår ! Så vi satte hos utanför butiken på varsi stol, drack te och åt kokosbollar. Helt lovley med solet i ansiktet...Jag skulle ju egentligen gått ut igår på kvällen med Sandra men pga att jag mår dåligt så bangade jag...Efter att jag varit hos Kajsa mötte jag min syster och så gick vi hem tillsammans. Vi fick hjälp av brorsan att lyfta in tvn i bilen sen åkte vi till pappa. Shit vad länge sen det var som jag körde pappas bil. Den är stor ju jämfört med min och syrrans bil ;) Vi var framme vid 21 tiden och efter en liten stund när vi kommit så var jag så trött att jag slocknade haha


Idag: Jag sov skit dåligt inatt...Jag hade 2 mardrömmar ! Vaknade till och från lixom. Men jag klev upp ur sängen vid 10 tiden och vid 12 tiden så var det så jävla fint väder som igår, så vi passade på att grilla lite. Årets första grillning ! Pappa hade satt upp party tältet och hammocken så nu är det verkligen sommarkänsla här. Efter att vi hade ätit tog alla varsin tupplur hehe Sen när jag vaknade glodde jag lite på tvn. Jag och syrran gjorde en banankaka med chokladglasyr över, som blev lyckad. Sen dess har jag bara degat framför tvn. Pappa överförde pengar till mitt konto idag också, så att jag överlever denna månad haha Tack pappa<3 Och nu sitter jag här. Väntar på att Kajsa ska ringa mig ;)


Så, det var min lilla uppdatering hehe Jag åker hem imorgon för jag har skola på måndag morgon. Fan, måste plugga men får göra det imorgon...ordentligt !

Vi hörs!
puss&kram


Besöksrekord !

Såg att jag hade besöksrekord igår ! Jätte kul !

Till er nya besökare: Välkommen, hoppas ni gillar bloggen !

Just nu sitter jag och dricker en jordgubbs smoothie ( jag antar att jag härmar Kissie nu) medan jag kollar på Medium.

Jag var med Sandra idag. Jag följde med henne till trafikskolan, där hon bokade körlektioner. Hon ska ha sin första lektion på måndag, så jag kommer hålla tummarna för henne ! Jag vet själv hur det känns dom första gångerna man övningskör, så jag stöttar henne till 100%. När vi var klara därgick vi runt i centrum en liten stund och sedan gick vi hem till mig. Vi drack lite te och snackade skit. Vi snackar verkligen om allt möjligt. Sen gick hon hem och nu sitter jag här.

Nej, nu ska jag fortsätta dricka min smoothie och kolla på tv.
Vi hörs senare !
pusspuss

dagens outfit !

Det gick bra i skolan idag, läraren tycker att jag börjar göra framsteg *stolt*.

Här kommer bilder på dagens outfit:





Solglasögon -
gamla
Linne med tryck - Gina tricot
Svarta Jeans - syrrans
Rosa skor - Vagabond

God morgon sunshines!

Har ni sovit gott? det har iallafall jag gjort ! I normalt fall brukar jag vakna mellan 8.30 - 9.00 helt klarvaken men idag vaknade jag vid 10 tiden. det är ju ändå 1 timma extra :)  Jag ska dricka te och äta lite ägg, sen ska jag plugga lite smått. Jag pluggade ju igår men har några uppgifter kvar att göra, men det går snabbt. Sen ska jag fixa mig. Fan, hoppas jag hinner med en dagens outfit innan jag går. Ska skynda på mig lite nu för att hinna göra allt !


Vi hörs snart ! 

puss puss på er

Deprimerad...

Jag pausar lite från pluggandet...Fan, är inte alls peppad just nu...Jag mår skit dåligt pga mitt liv just nu. Att vara arbetslös och aldrig få ett jobb, är as jobbigt..Men att sen gå runt och undra om man kommer in på skolan man sökt till, om ens betyg räcker till är skit jobbigt det också. Det känns as tungt att det inte går som man vill. Jag får inget jobb hur mycket jag än letar, och jag kommer nog inte in på skolan jag sökte till. Jag känner mig så jävla dum ! Det har gått ett år sen jag tog studenten, vad har jag gjort sen dess? Först flyttade jag ju till Umeå och pluggade där i ett år, men flyttade hem igen. Det andra året hade jag två jobb sammanlagt...båda var kortvariga. Nu sitter jag här..undrandes över om det finns något ljus i slutet av denna mörka mörka tunnel..

Nu ska jag fortsätta plugga. Har skola imorgon på förmiddagen....

Godnatt och sov så gott.


Stör mig på deras bråk!

Jag åt precis. Det blev falukorv med ris och brunsås, och det var faktist jag som lagade maten *stolt*. Nu har jag kollat runt på några bloggar och sökt lite jobb. Men nu är det dags att plugga. Har ganska mycket att göra tills imorgon.

Alltså en sak som jag stör mig på, är Dessies och Paulinas bråk. Det är inte själva bråket i sig som jag stör mig på, eftersom jag inte vet vad som hänt osv, MEN det är hur dom bråkar som stör mig. Alltså ärligt, orka skriva dagligen på bloggen om bråket. Om du inte vill att den andra ska skriva om dig, så sluta skriva tillbaks på din blogg. Om ni nu är såå mogna som ni påstår att ni är, bråka inte via bloggen då lixom.  Ni vill väl inte att eran blogg ska handla om ett bråk? CAPISH?!?

BILDER

Jag vaknade klockan 9 idag..klarvaken som vanligt. Fan, vad tråkigt att vakna så tidigt när man inte har någon tid att passa på hela dagen. När det inte finns något att göra. Det suger verkligen. Jag blev van att vakna tidigt efter att min syster gjorde sina "smoothies" kkl 7 på morgonen varje dag i någon vecka, men nu har hon slutat göra det, men då är problemet att min kropp vande sig vid att vakna tidigt..klarvaken..Så jag är lite smått irriterad över det.

Jag har ätit frukost och funderar på vad jag ska göra till lunch..Är ganska dålig på att typ komma på idéer till vad man kan äta..Jag föredrar lätta maträtter som inte tar så lång tid att tillaga. Idag har jag inget speciellt inplanerat som vanligt, men man vet aldrig vad som dyker upp under  dagen. Jag ska iallafall plugga. Har skola imorgon.

Jag visade mina syskon mitt hår, och dom tyckte det blev jätte fint. Min ena bror tycker att jag ser lite annorlundare ut nu hehe :) Här kommer en bild på mitt hår, men man ser inte såå jättebra. Orkar inte ta nya bilder just nu.



Vad tycks?


Ny look ;)

Finally! Jag har klippt mig, blev as nöjd ! Det blev precis som jag ville ha. Jag har alltid klippt upp håret men aldrig gått från frisören 100 % nöjd, men idag var jag det. Helt jävla underbart !  Jag var där med min lovely kusin, och efteråt gick vi hem till henne. Hennes mamma (min faster) lagar så jävla god mat. Åt som en gris där ;) Jag var där i ca 3 timmar sen åkte jag hem...nöjd med mitt hår...mätt och belåten av den goda maten..

Nu sitter jag med laptopen i mitt knä..ska dricka te och kolla på tv. Jag kan inte sluta känna på mitt hår, det har blivit tunnare och fräshare. Det känns som ett skal har skalats av från mig, och jag känner lite mer livsglädje. Jag känner mig peppad att ta tag i skolan och jobbsökandet. Kan andra, så kan jag också, right ?

Imorgon ska jag sitta hemma och plugga, för jag ska till skolan på torsdag. Jag har 1 månad på mig, fan vad jag ska klara det !

PUSS


Fan vad dålig jag är!

Jag är sämst på att att uppdatera nu för tiden. När jag hade min förra blogg uppdaterade jag ca 3 inlägg per dag..Men sen jag fick sparken har jag inte känt att det finns något att skriva om i bloggen..Vem vill läsa om en person som är arbetslös och bara sitter hemma om dagarna egentligen??

Jag känner mig typ inte motiverad till att blogga ibland..aja..

Igår var jag i skolan. Pratade med läraren hur jag ska göra med ett prov bl.a. Det kändes skönare efter att ha pratat med mig. Har ju tappat lusten att plugga...eller jag känner så ibland iallafall. Efter skolan var jag i stan med Sandra. Hon är också arbetslös så vi umgås ganska mycket hehe :) På kvällen skulle vi promenerat men vi förs ihjäl så vi gick hem till mig istället och drack te och åt nötter & vindruvor..mums. Vi kollade på Inför eurovisioncontest....

Idag ska jag möta min kusin. Hon ska följa med mig till frisören där jag ska klippa mig, för jag vet inte vart den ligger hehe Ska klippa upp mitt hår :) Hennes hår blev as fint när hon klippte sig där, så hon ska vara med för att visa hur jag vill ha haha ;) Sen efteråt vet jag inte vad jag ska göra..Får se sen...

Nej, nu ska jag börja göra mig i ordning. Ska kolla när bussen går, så jag hinner med den.
Ha det så bra
PUSS
 

Kakor till frukost?

Vad duktigt jag är, väckarklockan skulle ringa 8.45 men jag vaknade av mig själv 8.30, och jag klev upp direkt ! Det är skit duktigt av mig ju, med tanke på att jag är bäst på att znoosa (stavning?) i typ 1 timme ;) Jag startade datorn, kopplade in min mp3 så den får laddas i ca 2 timmar, tills jag ska gå.

Nu sitter jag och äter "frukost", som består av kakor och te. jag såg nyss att brödet tydligen är slut haha När jag är klar framför datorn ska jag börjar fixa mig..Funderar på att lägga upp en "dagens outfit"...Men vi får se om jag hinner. Jag har skola klockan 12 sen efteråt ska jag in till stan på en "rekryteringsträff".

Nu måste jag äta i fred ;)
PUSS

Turkisk barn-festival

Igår kväll kom prinsen hem till mig, Vi hyrde en film som Brad Pitt är med i, fast den var inte såå bra som vi trodde. När filmen var vi slut gick vi och la oss..Vi båda var as trötta. Sen vaknade jag till och från mellan 7-9.30..Vid 10 tiden käkade vi frukost sen åkte han hem för han skulle till stan med sin familj.  Jag fixade lite här hemma och sen la jag mig i sängen en liten stund till..Sen snackade jag med Sandra och vi bestämde att vi skulle till stan lite senare på dagen. Idag var det nämligen en turkisk "barndag" i kungsträgården..En dag varje år är det en dag med turkiska artister, uppträdanden, turkisk mat osv, i kungsträgården. Jag var där första gången förra året med prinsen..Det var ganska okej..Vi var där ca 1 timme..Idag var jag där med Sandra (prinsen skulle dit med sin familj tidigare än mig) och vi var där 1 timme sen drog vi till Mcdonalds och sen drog vi hem. När jag kom hem var jag skit trött fastän jag bara varit ute typ 2 timmar..skumt..Jag la mig i sängen en liten stund men helt otroligt nog somnade jag aldrig..Var i för sig lite upptagen med att tänka över mitt liv lite..det här med jobb och skola..Är såå jävla orolig att jag inte kommer klara kursen! Måste klara den, annars har jag gått ett år i onödan!

Imorgon har jag skola, så jag måste plugga lite för smarta jag har skjutit upp pluggandet som vanligt...

Vi hörs imorgon, puss!


??????

Var på Kajsas jobb som vanligt fast en liten stund bara (ca 3 timmar). Vi satt och snackade lite skit som vi aldrig får nog av att göra ;)  Nu är jag hemma igen....Är så jävla trött men måste dammsuga så inte syrran klagar när hon kommer hem igen. Ska fixa disken nu....Orkar inte skriva mer..


puss

Blondinbella

Satt och kollade runt på youtube nyss. Först kollade jag runt på Sanningens Ögonblick - avsnitt sen helt plötsligt kollade jag på Blondinbellas videobloggar. Då insåg jag att tiden har gått så jävla snabbt. T.ex när man kollar på Blondinbellas videobloggar så ser ju hon så mycket yngre ut. Man ser hur hon utvecklats. När jag läser hennes blogg ser jag att hon inte bara utvecklats utseende mässigt utan också på hennes sätt att skriva.  Och ska jag jag vara helt ärlig så beundrar jag henne väldigt mycket. Fastän hon är typ 3 år yngre än mig så beundrar jag henne. Okej visst, ibland tycker jag hon är lite FÖR positiv till allt, men annars är hon en duktig och smart tjej. Kolla bara på vad hon lyckats göra i hennes ålder, framgångsrik blogg, företag osv..DUKTIGT !


Jag vet, det här var säkert ett tråkigt inlägg men behövde bara få ut mina tankar ;)

Kära blogg....

Tvingade upp mig från sängen vid 9 tiden efter att ha snoozat (stavning?) sen kl 8 . 

Nu sitter jag i butiken där Kajsa jobbar. Ska hjälpa till här i ca 4 timmar. Nu på morgonen är det så dött i centrum, kanske för att alla jobbar ? (woho nu kom dom 2 första kunderna). Jag har med mig datorn, en bok och lite godis. Snart ska jag göra lite te till mig..Shit, jag älskar te. Varje gång jag är hemma hos Kajsa så beundrar jag hennes te-samling !  (Nu gick dom). I hennes förra lägenhet hade hon ett heeelt köksskåp med bara te..Det kändes som julafton varje gång jag öppnade skåpet för att välja ut en tesmak..*saknad* ;)

Nej, nu ska jag läsa bloggar!

puss & kram

tröött som fan

Åh vad skönt, har skickat iväg alla papper till alfa-kassan nu, så nu är det bara att vänta på ett beslut och vi väntar såklart på ett godkänande ! Idag var jag hemma hos Sandra och det enda vi gjorde var att sitta och snacka skit ;) Efteråt gick jag hem och lagade mat till mig och syrran. Det blev potatis med falukorv i ugn. How sounds that?

Efter den sena middagen la vi oss i varsin soffa och åt godis och kollade på tv bara...Så nu mår jag sådär småilla haha Snart ska jag gå och lägga mig..eller först ligga i sängen och spelade det där spelet på mobilen som jag är beroende, i 30 minuter SEN sova ;)

Ska bara sitta en liten stund till och läsa bloggar först !

Men vi hörs imorgon !
puss & kram


shit!

Bloggade inte igår! Förlåååååt så mycket men jag var ute från morgonen till kvällen, så när jag väl var hemma igen så var jag helt slutkörd. Jag var först på Kajsas jobb mellan 10.30 - 15.00 ( tror jag).  Där emellan åkte jag förbi mitt gamla jobb för att få ett "arbetsgivarintyg" .Sen mötte jag Sandra i centrum och där var vi typ 30 minuter, tills vi åkte till Heron City. Vi mötte upp prinsen och hans kompis där för att kolla på Fast and fourius (stavning?). Filmen var skit bra !!! När filmen var slut åkte vi hem.

Idag ska jag inte göra något. Ska bara posta alla papper till a-kassan. Hoppas jag får ersättning !!!!

Vad ska ni göra idag då ? Något roligt ?

arbetslöshet suger hårt!

Alltså jag vet att jag redan har sgt det här men jag är så sjuk trött på att vara arbetslös! Hur kan folk säga att det är skönt att inte ha något att göra?? Jag blir så rastlös av att bara sitta hemma, och visst nu tänker ni säkert att varför träffar jag inte kompisar för? Jo, svaret är att mina kompisar JOBBAR. Kan bara träffa dom när dom är lediga, så det blir ju att man anpassar sig efter dom ändå. Det värsta med att vara arbetslös den här tiden är att det är så sjukt svårt att söka jobb. Finns knappt några jobb att söka längre..SUCK!

Nog om klagomål, jag sitter med Kajsa i hennes butik där hon JOBBAR. Jag var på mitt sista jobb och hämtade ett "arbetsgivarintyg". Imorgon ska jag nog till jobbet jag hade innan och hämta ett intyg därifrån. Orkar inte åka runt för sånt....
 
Snart ska jag gå och handla lite och sen gå hem. Är jätte trött. Gäspar typ varannan minut. Det har varit ganska skönt väder idag, lite små blåsigt men man överlever sånt ;)

Vad ska ni göra denna vecka då?

trött på att söka jobb!


ÅÅH !!! Jag är så trött på att behöva söka jobb !!! Jag hatar att vara arbetslös, det är så jävla tråkigt OCH jobbigt !


Är det någon som vet vart man kan söka jobb? Där personal behövs?!?

Ny vecka, nya tag

God morgon på er allihopa, har ni sovit gott? Jag kom på att jag inte bloggade igår så förlåt förlåt förlåt!!!

Idag ska jag inte göra något speciellt tror jag..Först måste jag ringa mina gamla jobb för att få "arbetsgivarintyg"..Skit kul lixom..Senare på dagen ska jag nog träffa Sandra, får se vad vi hittar på för kul :)

Jag måste söka jobb också..Har inte gjort det på ett par dagar nu och man måste ju vara ständigt aktiv på arbetsmarknaden när man söker jobb *suck*. Jag måste verkligen hitta ett jobb! Vill hinna få in lite pengar så jag kan resa bort i sommar..Men just nu ser det inte ljust ut :(

Nej, nu ska jag läsa några bloggar! puss puss


grillning!

Vi grillade idag och satt ute i solen och åt. Gud vad underbart det var att känna solen mot sitt ansikte. Sen vilade hela familjen en liten stund och nu sitter jag med min syster och kollar på "Fullt hus 2" som går på 3an. Alltså Steve Martin som är med i filmen är så jävla rolig. Han är en as bra skådelspelare. Jag älskar alla hans filmer lixom.

Om en liten stund ska jag och syrran fixa lite "tilltugg"..lax..sill & potatis..vindruvor m.m. Hur låter det ?

Nej nu ska jag fortsätta kolla på filmen för jag kan inte skriva och kolla på tvn samtidigt, tyvärr hehe

Vi hörs senare!!
puss!

Solsken!

Heej alla läsare! Hur mår ni idag? Själv är jag på toppen humör med tanke på vilket underbart väder vi har idag. Jag var ute en liten stund på tomten, och det blev så varmt efter en stund så jag gick in igen. Jag kollade på  tvn nyss men  nästan allt som går nu är repriser som jag redan sett ett par gånger så det är inte lika roligt då. Jag kommer nog åka hem idag fast lite senare på eftermiddagen isåfall. Vi ska faktist ha årets första grillning idag, underbart va?

Jag funderar faktist på att sätta på mig lite sololja och sätta mig ute och sola en liten stund..hmm..Vi får se hehe :)

Vad ska ni hitta på idag då?


Puss på er!


Jag var med på tv idag!

Jag var med på Rapport idag när den sändes kl 19.30 på 1an. Om ni missade det så kan ni kolla HÄR!!!
Inslaget handlar om arbetslösheten. Jag var inte förberedd på det här när jag gick det på morgonen så försök ha förståelse för mitt utseende HAHA ;)

Påskafton

Helloo bloggen! Hur mår ni idag?

Jag vaknade vid 10 tiden men låg kvar i sängen en liten stund och spelade det där "boll-spelet" på min mobil som jag blivit beroende av hehe Sen satt jag i vardagsrummet och åt frukost framför tvn :)

Nu har jag bara läst ett par bloggar och lagt upp 2 bilder på ett äldre inlägg här som heter Påskkärring??

Jag hittade min kära USB sladd till slut ;)

Vad ska ni göra idag då??


JAG LEVER!!!

Förlåt förlåt förlåt förlåt att jag inte har uppdaterat något på hela dagen. Men på förmiddagen mellan 13-15 var vi alla syskonen ute på en crossbana för ena broshan körde lite cross där, sen när vi kom hem så vilade alla en liten stund. Sen började vi göra oss i ordning och vid 18 tiden åkte vi till kyrkan. Det är så sjukt för jag stötte på två personer där som jag inte har sett på länge, iallafall en av dom som jag inte träffat på ca 4 år, och den andra på över 1 år tror jag (sen Umeå). Så det var lite roligt faktist. Mässan var klar 20.30 (den var ca 2,5 timmar lång) och vi åkte till min faster och åt lite där. Vi kusinerna satt i köket och snackade skit medan våra föräldrar satt i vardagsrummet och snackade skit ;) Vi kom hem vid 23.30 tiden. Jag är skit trött. Har bytt om och nu ska jag tvätta av sminket och sen ska jag direkt till sängen och sooooovaaaaa....

Imorgon är det påskafton ju...Hur brukar ni fira påskafton??

Godnatt gullungar!

God morgon pussgurkor

Jag vaknade vid halv 10 tiden (tror jag?) och det första jag gjorde var att spela ett spel på min mobil som jag blivit beroende av typ. Man ska skjuta färgade bollar på andra bollar i samma färg för att dom ska försvinna. Det sista jag gör innan jag ska sova och det första jag gör när jag vaknar är att spela det där spelet. Ibland prövar jag även på suduko som finns i mobilen dådå, fast det spelet är jag sämst på haha

Idag ska jag bara vara hemma med familjen, fast på eftermiddagen ska vi till kyrkan. Men annars kommer vi bara vara hemma hela helgen för att fira påsk :) Hur firar ni påsk?


Nu ska jag dricka te och kolla på "Våra bästa år"......

pusspuss!!

Påskkärring??

Förlåt att jag inte har uppdaterat sen förmiddan men jag har varit ute under dagen så då är det lite svårt att blogga. Pappa hämta mig och syrran och vi åkte för att handla, sen åkte vi och kollade på en bil. Vi har  redan 3 bilar men ska kanske köpa en till. Sen tog vi slagsta färjan hem till villan. Slagsta färjan går mellan ekerö och typ nånstans hehe Man kan ta den med bilen eller cykel eller inget alls om man vill :) Det var första gången jag åkte den och det var kul fastän det bara tar 15 min att åka haha :) Jag lägger upp en bild så fort jag hittar USB sladden! När vi kom hem lagade vi lite mat och åt och sen har jag bara glott på tv. Här hos pappa finns det 100-tals kanaler på tvn så jag njuuuter!! Pappa har fyllt vårt stora stora påskägg med godis (bild kommer upp sen)

Jag kollade på rapport idag men inslaget med mig var inte med så imorgon måste det vara!! Jag var så nervös när jag satt och väntade på mitt inslag. Men vi får se imorgon istället då.

Är det någon som fått besök av påskkärringar idag? Jag har ju inte varit hemma sen förmiddagen så jag har inte fått något besök i år. Jag kommer ihåg när jag och mina syskon brukade klä ut oss till påskkärringar när vi var små..Det var tider det ;)

Shit, vad trött jag är..gäspar hela tiden...Även om jag inte gör något  speciellt om dagarna så blir jag trött tidigt på kvällen..Alltså sitter man hemma och degar varje dag så blir man trött..Jag hoppas min kära syster kan förstå det....

Men vi får höras!
puss puss

_____________________________________________________________________________________________
uppdate:


Påskägg ;)


Utsikt från Slagsta färjan


Skärtorsdag!

Är nyvakeeen..gaaaah..Jag ser verkligen ut som "hej, kom och hjälp mig"  när jag är nyvaken..Jag sitter med datorn i knät och kollar på "Efter 10"...Gjorde te vatten men orkar inte gå till köket och fixa lite frukost till mig. Jag vill bara sova lite, men min syster kommer hem vid 12 tiden och jag måste hinna städa till dess...*suck* Jag kliver upp tidigt för att hinna städa innan min syster kommer hem? Hur låter det där egentligen?!? Aja...bara att bita ihop.

Ska fixa i mitt rum lite också för jag hittar inte min ring som är väldigt betydelsefull för mig. Har haft den i ca 2 år. Jag hoppas verkligen jag hittar den!!!!

Suck, det har regnat hela natten och nu ser det inte heller så trevligt ute..Har bara lust att sola solarium..varm och skönt och ljust runt mig lixom...Men jag ska hem till pappa idag och vara där till söndag.

Hur ska ni fira påsk?





Vi hörs sugarpies!


lill lördag!

Jag köpte hem lite godis för det är ju trots allt lill lördagen idag, right ? Jag kollade precis på Lie to me som är en jätte bra och spännande serie! Den handlar om en man som är specialiserad på folk som ljuger.  Han kan se på människors ansiktsuttryck och kroppspråk om dom ljuger eller inte. Alltså skit bra! :) Nu kollar jag på Entourage....Det är en till serie som jag följer. Den handlar om 4 killar som är kompisar och en av dom är en känd skådespelare. Jätte bra serie! Nu väntar jag på att en dokumentär som heter Mitt nya ansikte ska börja. Den handlar om barn från 3dje världen som behöver plastikoperera sina ansikten. Den börjar kl 22.40 tv4.

Imorgon
åker jag hem till pappa. Hela familjen ska vara samlad nu under påsk. I min familj och släkt firar vi faktist påsk. Jag kommer på söndag igen för på måndag har jag skola.

Nu ska jag göra lite te till mig och sen kolla på dokumentären sen ska jag sova.

Vi hörs!


Jag ska vara med på tv!!!

Idag när jag var på AF så var 2 tjejer där från Rapport. En som intervjuvar och en med kamera. Och gissa vad??? Jag ska vara med på tv!! Okej visst, det är inte värsta grejen, bara ett litet inslag på Rapport. Det handlar om arbetslösheten. Det tog ca 1 timme att spela in men inslaget kommer bara vara 1 minut säkert hehe Men bättre än inget ju. Om jag vetat att jag skulle bli intervjuvad skulle jag fixat mig hahaha Men vem fan fixar sig för att gå till AF?!?

Efteråt gick jag direkt till Kajsa och berättade allt för henne, hon lovade att hon skulle kolla på nyheterna för min skull ! Jag skickade sms till alla jag känner för att säga till dom ;) Är stolt över mig själv just nu!



god morgon sötnosar!

Vaknade för en halv timme sen. Nu sitter jag påklädd och äter frukost. Jag ska vara på AF kl 10.00. Åh, jag är faktist as trött och sängen ser verkligen lockande ut. Jag kommer säkert gå raka vägen hem efteråt och slänga mig i sängen och  sova någon timme till. Hela min kropp gör ont fan, orkar inte gå uut....

Aja, jag ska dricka upp mitt te nu och borsta tänderna sen skynda mig upp till AF....


Vi hörs pussgurkor!


Myskväll med chips & dip!

Jag och syrran hade en liten myskväll med chips och holiday dip som är den enda dipen jag tycker om..Vi kollade på Andra avenyn och House men det är så dåligt att dom går samma tid så vi fick sitta och zappa mellan kanalerna lixom. Sen kollade vi på en rolig film på 1an eller 2an som var rolig. Nu ligger vi i varsin soffa och ska kolla på Judge Judy men jag känner att jag kommer somna om en liten stund trots att jag viladefrån 17.30 till 19.00 tiden..

Imorgon ska jag till AF kl 10.00 och efter det ska jag till Kajsas jobb och vara lite social med henne. Hon ska på Jeff Dunhams show imorgon i Kista. Ni vet han som gör "achmed - the dead terrorist".

Nej men nu ska jag fortsätta söka lite jobb som jag ska redovisa att jag sökt imorgon.
Vi hörs imorgon!

Bilder!

Här kommer bilder från idag :)


Vattenpipan! Söt va??



moi..ofixad..stora brillor..snyggt? haha



fåglar som jag bara var tvungen att mata med kex hehe

så så så härligt bara!

Jag kom hem för ca 1 timme sen. Jag var på stranden och hade en "mini-picknick" ju på stranden och det bästa var vattenpipan! Jag lägger upp bilder senare ;) Vädret var jättebra..jag längtar tills det är sommar på riktigt med varmare väder, då blir allt kanon!

Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar...Det blir kycklingklubbor med potatismos och om jag orkar blir det en sallad till..



Åååh vad trööött jag är!!! Zzzzzzzzzzz
Vi får höras lite senare!!

Sommarkänsla!

Kollade runt på mina bilder på min dator och så hittade jag den här bilden:




(vita prickarna är snöflingor)

Tänk, det var inte länge sen det såg ut så här när man kollade ut  från fönstret...

Nu ska jag förbereda mig lite för jag ska på en liten picknick snart på stranden :)

Vi hörs!

Tandläkarskräck

Sitter hemma med datorn i knät framför tvn. Jag väntar på att "Hem till gården" ska börja. Jag hade tandläkartid kl 9.30 men patienten före mig tog lite lång tid så jag fick komma in typ 9.50 istället och blev kl 10.30. Jag lagade en tand och fy helskotta vad ont det gjorde! Jag fick 2 st bedövningssprutor men hade ändå ont när dom borrade! Min högra kind och halva tunga är fortfarande bedövad så jag smådreglar lite då och då. Det värsta är att jag inte får äta på ca 1 timme till och min mage kurrar..SUCK!

Nu har min serie börjat, ska kolla på den och kolla runt på bloggar samtidigt...Tipsa gärna om en/flera bloggar som ni gillar :)

Sunshine!

Åhh jag vaknade vid 9.30 tiden och solen skiner, helt underbart väder att vakna till ju ! Idag ska jag åka hem men vet inte riktigt vilken tid. Men nu ska jag dricka te och kolla på tv. Jag älskar ju "våra bästa år" och jag såg här om dagen att dom bytt sändningstid. Den gick alltid 12.50 men nu går den 10.30. Vet inte riktigt om det är bra eller dåligt med det.

Veckans planer:

Tisdag
- Tandläkaren
Onsdag - AF

Vi hörs!

god natt!

Åh, vad trött jag är just nu. Kollade på tv och åt lite godis och vindruvor och för att försöka vara lite nyttig drack jag vanlig bubbelvatten *mums*.  Nu läser jag några bloggar och snart ska jag sova, för jag märker hur jag gäspar till då och då.

Imorgon är det Måndag ju och första dagen på dom flestas påsklov. Vad ska ni göra på det här lovet?
Jag kommer inte göra så mycket..tandläkare och AF bara..



Vi hörs imorgon sötnosar, Godnatt !


Bilder och videodagbok

På min förra blogg uppdaterade jag ofta med bilder och videoinlägg. Jag visade dagens outfit och saker jag gjort under dagen. Jag vill gärna börja med det igen men jag har ett mål att få ett antal besökare först ! :) Det är svårarare att få besökare på den här bloggsidan märker jag..
 
Ska bli spännande att se när första bilden och första videoinlägget kommer...

hjälp?

Jag hade en blogg på Devote  först, men efter att jag la ner den testade jag på den här sidan som jag har haft i ca 3 dagar...Men några saker förstår jag mig inte på, på den här bloggsidan:

Hur  kan man kolla på andra bloggares sidor här på Blogg.se ?

Hur ändrar man storlek och färg på texten i inläggen?

Jag hoppas verkligen ni vill / kan hjälpa mig!!



Suck, inte regn!

Vaknade vid 11.30 tiden..När jag kollar ut ser jag en hemsk syn...Det har regnat ! Men nu börjar solen komma fram lite så det känns lite bättre. Mitt humör kan verkligen påverkar av vädret. Fast ibland när det är en regnig dag/kväll så kan det vara mysigt alltså. Tänk er en regning eftermiddag/kväll...med en bra film..några tända ljus och lite godsaker på bordet och en filt på sig i soffan...Hur låter det? Nu börjar det kännas lite bättre när man drömt sig bort lite.

Hur ska ni spendera denna söndag?


Vi hörs!


About me!

Hej på er!

Jag tänkte köra en "about me - presentation" av mig, så ni kan få veta lite om mig, vad tycks?

Namn: Helena

Ålder:
20 år (21 år i juni)

Bor:
Stockholm

Civilstånd:
Pojkvän

Skola:
Snart klar med comwux där jag läste upp Eng B

Jobb:
Arbetslös

Stjärntecken:
Kräftan

Tidigare blogg:
Myperfectlife.devote.se men la ner den

Har ni fler frågor som ni skulle tycka var intressant att veta så är det bara att säga till!

Jag kommer försöka fixa och trixa lite med bloggens utseende med tiden när jag förstår lite mer hur man gör, om ni vet hur man gör, så är det bara att säga till så kanske jag kan få lite hjälp?

Jag uppdaterar bloggen varje dag precis som jag gjorde med min första blogg, så får vi se sen vad ni tycker om den.

Vi hörs!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0